Blåbær

 • første
  gratis!
 • kr 219.00

  Bestill

  › Godt for synet

  › Naturlig rik på antioksidanter

  › Kan bidra til å stabilisere mage- og tarmsystemet

  › Kan bidra til å styrke immunforsvaret og forebygge infeksjoner

  › Kan bidra til en positiv effekt ved revmatiske lidelser

  › Kan bidra positivt for kolesterolet

  Anbefalt dosering 1 kapsel daglig.
  En boks rekker til 60 dagers forbruk.

   

Immunforsvar
Blåbær kan bidra til å styrke immunforsvaret mot bla. influensa og forkjølelse og er derfor blitt et populært produkt i Skandinavia hvor disse folkesykdommene forekommer hyppig.

Enkelte av virkestoffene i blåbær har den funksjonen at kan bidra til å hjelpe kroppen med å drepe/nedbryte aggressive bakterier og virus slik at blåbær ikke bare bidrar til å forebygge, men aktivt hjelper kroppen i sykdomsperioden.

Antioksidantene i Blåbær
Blåbær inneholder store mengder antioksidanter.
Antioksidanter er kjent for å bidra til å beskytte cellene i kroppen din. Blåbær har gjennom århundrer vært brukt i folkemedisinen på grunn av antioksidantenes unike egenskaper.

Godt for magen
Blåbær kan bidra til en bakteriedrepende effekt som er gunstig for magen, og kan bidra til å drepe blant annet E.coli-bakterier som er en vanlig årsak til diaré.

Godt for synet
Det har lenge vært kjent at blåbær er godt for synet og kan ha en positiv virkning på øyelidelser som netthinneforkalkning, nedsatt nattsyn, grå stær, grønn stær og makula.

Gunstig for diabetikere
Bærene er gunstige for diabetikere da de reduserer blodsukkeret og kan bidra til å forebygge øyelidelser og karlidelser som ofte følger med diabetes.

Godt for kolesterolet
Ofte anbefaler legene et glass rødvin mot høyt kolesterol, dette kommer av at rødvin inneholder store mengder antioksidanter.

Blåbær inneholder nesten 100 ganger så mye antioksidanter som rødvin.

Ingredienser per kapsel:
Blåbærekstrakt, mikrokrystalinsk cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, trikalsiumfosfat. 170 mg blåbærekstrakt (42 mg antocyaner)
For optimal effekt anbefaler vi gjerne deg å bestille 2 bokser slik at du får i deg tilstrekkelig stor nok dose. Vi gjør oppmerksom på at vi har helt gratis frakt til alle som bestiller minst 2 bokser.
Blåbær er et kosttilskudd, og skal ikke brukes som erstatning for variert kost.