Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi benytter oss av informasjon du oppgir til oss.

Vår adresse er: Blåklokkevegen 3, 2409 Elverum.

Erklæringen gjelder for følgende: https://norskhelse.no

NorskHelse, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger.

Erklæringen inneholder informasjon som du har krav på når det blir samlet inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd).

 

Hvilke personopplysninger vi samler inn, og hvorfor vi gjør det

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som blir plassert på datamaskinen din når du besøker en nettside.

Vi bruker ikke informasjonskapsler til å se hvilke nettsider du besøker etter at du har vært på nettsidene våre. Vi lagrer ikke informasjon som gjør at vi kan identifisere deg som person.

Det er frivillig for deg som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelsen med  tjenester, for eksempel å motta nyhetsbrev eller å fylle ut og sende inn skjema.

Hvis du besøker dette nettstedet så samler vi likevel inn avidentifiserte opplysninger om besøket gjennom verktøyet Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedene. Eksempel på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider på nettstedet, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som blir brukt.

Opplysningene blir behandlet i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert mener vi at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Vi bruker også informasjonskapsler for identifisere din handlevogn og hvilke varer du har lagt i din handlevogn.

Skjema

Når du kontakter oss via skjema på nettstedet, så blir de opplysningene du legger inn lagret bak innlogging på nettstedet, og er tilgjengelig for administrator, i tillegg til at opplysningene blir sendt oss på epost. Sensitiv informasjon skal ikke sendes via skjema siden eposten med dataene blir sendt ukryptert. Vi lagrer opplysningene i våre systemer så lenge det er behov for dem for å kunne yte de tjenestene du ber om.

 

Hvor lenge vi lagrer opplysningene dine

Hvis du har sendt oss opplysninger via et skjema, eller har bestilt produkter hos oss,  så lagrer vi opplysningene så lenge som nødvendig for å kunne yte tjenester til deg. Vi ønsker å beholde dataene også etter at vi er ferdige med å være leverandør, eller behandler forespørselen fra deg, for å kunne se historikken og dermed bedre kunne hjelpe deg ved senere anledninger.

 

Hvilke rettigheter du har over opplysningene dine

Hvis du har en brukerkonto, eller har bestilt produkter fra oss, så kan du be om å få en eksportfil med alle de personopplysningene vi har om deg, blant annet alle opplysningene du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Kontakt oss hvis du vil at vi skal gjøre dette. Dette gjelder likevel ikke data vi må lagre av administrative, juridiske eller trygghetsgrunner.

Har du spørsmål om dette, eller om hvordan vi ellers behandler personopplysninger vi innhenter gjennom andre kanaler, så er du velkommen til å ta kontakt med oss.