Prostata Med

› For menn med prostataproblemer

› 100% naturlig

› Skreddersydd for menn med forstørret prostata

› Kan bidra til å redusere problemer knyttet til prostata

› Bidrar til stabil vannlating

› Kan bidra til bedre blæretømming og dermed bedre nattesøvn

Anbefalt dosering 1-2 tablett daglig.
En boks rekker til 60 dagers forbruk.

kr 279.00

Første gratis!

Produktbeskrivelse

Forstørret prostata
Anslagsvis 25 prosent av alle menn mellom 50 og 60 år, og halvparten av alle over 60 år opplever problemer med blæretømming.

Problemet skyldes som regel forstørret prostatakjertel, et fenomen som kommer med alderen og har sammenheng med at østrogenmengden i kroppen øker, samtidig som mengden av det mannlige kjønnshormonet testosteron reduseres. Forstørret prostata anses nemlig å være knyttet til produksjonen av testosteron.

Dvergpalmeekstrakt
Veldokumenterte studier viser at dvergpalmeekstrakt er et effektivt middel ved godartet forstørrelse av prostata-kjertelen.
Dvergpalme viser seg å virke positivt ved hyppige nattlige toalettbesøk.
Dvergpalmeekstrakt er i utstrakt bruk ved behandling av godartet forstørrelse av prostatakjertelen i USA og flere europeiske land.
Studier har vist at dvergpalme har antiøstrogen effekt, og at denne urten virker reduserende på prostatakjertelens størrelse fordi dvergpalme inneholder stoffer som er hormonregulerende.
Det er blitt vist at dvergpalmeekstrakt kan hindre overføring av testosteron til dihydrotestosteron, et hormon som stimulerer vekst av prostata.
Nordamerikanske urfolk brukte bærene etter sommertørken, blant annet mot impotens, ufruktbarhet, urinveisbesvær, astma og bronkitt. Undersøkelser viser at de aktive stoffene i bærene hemmer utviklingen av et enzym som forårsaker hevelse av prostata.

Furubarkekstrakt
Furubarkekstrakt er en antioksidant som er kjent for sine cellebeskyttende egenskaper.
Ekstraktet er rik på antioksidanter og har blitt brukt av leger i Europa i over tretti år for å håndtere et stort spekter av helsemessige forhold.

Lykopen
Undersøkelser viser at de som spiser mye tomater kan ha mindre risiko for å få problemer knyttet til prostata enn andre. Tomater inneholder massevis av antioksidanter, og er spesielt rik på en antioksidanten lykopen.
Forskning viser at et kosthold rikt på lykopen og andre antioksidanter kan redusere risikoen for helseplager.
Det tas spesielt mye lykopen opp i prostatakjertelen. I tillegg går det mye lykopen til netthinnen i øyet, og til lungene. Det kan tyde på at et kosthold med mye lykopen kan gi en helsegevinst knyttet til disse kroppsdelene.
Den første undersøkelsen på tomatens virkning mot prostatakreft ble publisert i 1995 (Health Professionals Follow-Up Study). Dette var en stor undersøkelse der 50.000 mannlige helsearbeidere i alderen 40- 75 år ble fulgt opp over seks år.
Undersøkelsen viste at menn som fikk i seg minst 4-10 porsjoner med tomatbaserte matvarer i uken hadde langt mindre risiko for å utvikle prostatakreft. Jo mer tomat mennene fikk i seg, jo bedre ble de beskyttet.

Selen
Tilskudd av selen blir anbefalt til forebygging av helseproblemer hos menn. Selen regulerer hormonbalansen, da menn trenger selen for produksjon av spermier.

Skreddersydd for dine prostataproblemer
Vi mener sammensetningen i Prostata Med er den mest optimale for deg med prostataproblemer. Vi anbefaler produktet til personer med vannlatingsproblemer tilknyttet prostata.
For optimal effekt anbefaler vi gjerne deg å bestille 2 bokser slik at du får i deg tilstrekkelig stor nok dose. Vi gjør oppmerksom på at vi har helt gratis frakt til alle som bestiller minst 2 bokser.

Ingredienser per tablett:
Dvergpalmeekstrakt (Saw palmetto), Furubarkekstrakt (Pinus sylvestris), Lykopen (tomatpulver), Tabletthjelpestoffer (Celluose, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer), natriumselenitt, 100 ug Selen pr døgndose (2 tabletter) (182% av referanseverdi).
Prostata Med er et kosttilskudd, og skal ikke brukes som erstatning for variert kost.

kr 279.00

Første nesten gratis!

Relaterte produkter

Første nesten gratis!

Første nesten gratis!

Q10

Første nesten gratis!